Over alles over Bremen

Alles over Bremen is een informatieve reissite over de Duitse stad Bremen gemaakt op onze eigen ervaringen met de stad die we zowel privé als beroepsmatig regelmatig bezoeken.

© Met andere woorden Copyright

We schrijven al onze teksten zelf, we hebben zelf onderzoek gepleegd en we hebben grotendeels onze eigen foto’s gebruikt op alles over Bremen. Je kunt deze dus niet zomaar overnemen. Mochten we vaststellen dat onze teksten wel zijn gebruikt dan nemen we passende maatregelen. Helaas zijn we dan niet gevoelig voor excuses of “De stagiar(e) heeft het gedaan

Affiliate links

Op alles over Bremen komen affiliate linkjes voor. Dat zijn linkjes waarbij je wordt doorgestuurd naar een derde partij. Bijvoorbeeld een site waar je hotels kunt boeken of een tourtje kunt boeken. Bij de meeste van de linkjes ontvangen we dan een klein percentage van de verkoop. Dit kost je verder helemaal niets extra’s. Alleen van dit kleine percentage kunnen we de website onderhouden en jaarlijks naar Bremen om nieuwe content voor je te schrijven. We plaatsen alleen affiliate links van betrouwbare en bewezen partijen.

Vragen en contact

Wil je de redactie van Alles over Bremen wat vragen? Wil je misschien samenwerken? Stuur dan het onderstaande formulier in en we proberen zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag.

We werken graag met je samen, van samenwerkingen kunnen we beiden profiteren, beter en slimmer worden. Dus heb je een goed idee laat het horen. Zie een foutje of is de informatie op de website verouderd of gewoon verkeerd? Ook dan horen we graag van je.

Voordat je als commerciële partij het reactieformulier gaat invullen is het goed om te weten dat ook we een bedrijf zijn. We betalen belastingen, houden ons aan de wettelijke voorschriften en maken net als ieder ander bedrijf ook onkosten. Ja, er blijft natuurlijk ook wat over dat kun je zien als inkomsten, ook wel loon genoemd.

Samenwerkingen gaan op Alles over Bremen alleen tegen een goede passende vergoeding. Vanzelfsprekend moet de samenwerking passen binnen de scope van de website.