Overnachten in Bremen

Een stedentrip naar Bremen is pas optimaal als je blijft overnachten in Bremen. Het aanbod van hotels in Bremen is groot. Toch kan het voorkomen dat er geen bed meer meer vrij is in deze leuke hanzestad aan de Weser. Wij bezoeken Bremen regelmatig en hebben zo onze voorkeur wat betreft hotels. Hieronder tref je een handig overzicht aan met onze top 5 hotels in Bremen.

Motel One Bremen

Overnachten in Bremen - motel One

hip, stijlvol, budget en gewoon praktisch dat zijn de steekwoorden van dit hotel welke in 2016 werd geopend.

Motel One Bremen ligt aan de rand van het winkelcentrum en de bezienswaardigheden in Bremen. Het is een typisch no-nonsense hotel. Gewoon een goed bed, een warme douche een grote TV en de mogelijkheid om voor een paar euro te ontbijten. De hotelbar is ’s avonds erg gezellig en op de drankenkaart staat een leuke collectie Gin waar menig slijterij jaloers op is.

Het hotel heeft een eigen parkeergarage met beperkt plaats voor hotelgasten. Deze parkeergarage kun je tegen een kleine meerprijs gebruiken. Omdat Motel-One budget prijzen hanteert is het hotel vaak snel volgeboekt. Het is dus verstandig om dit hotel ruim van te voren te boeken. prijzen beginnen voor een 2 persoonskamers bij € 71 euro per nacht. Een perfecte plek om te overnachten in Bremen.

Meer informatie & Boeken


RadisonBlu Bremen

Radisonblu in Bremen hotel

Dit is één van de populairste hotels voor een luxe overnachting in Bremen, het is luxe puur en de ligging van het hotel op slechts drie minuten lopen van het centrum is natuurlijk perfect. Het ontbijt bij dit hotel overtreft alle andere hotels in de omgeving van Bremen. In het weekend kun je eerst nog even uitslapen en tot 11 uur gebruik maken van het ontbijtbuffet in het Atrium restaurant. De kamers in het Radison Blu hotel Bremen zijn ruim opgezet, voorzien van een ruime badkamer, fijne bedden en een grote flatscreen-tv met de nodige tv-zenders. De meeste kamers hebben ook de mogelijkheid om zelf een kopje koffie of thee te maken. 

Tip! Parkeer niet bij het hotel, deze parkeergarage is erg duur. Rondom het hotel zijn diverse goedkopere parkeergarages te vinden, google maps kan je daarbij helpen.

Meer informatie & Boeken


Steigenberger Hotel Bremen

Steigenberger hotel in Bremen

Voor zakelijk overnachten in Bremen is dit hotel perfect. Het hotel ligt iets uit het centrum maar wel aan de oever van de Weser. De geluidsdichte kamers zijn lekker groot en voorzien van een mooie ruimte badkamer en natuurlijk ontbreekt een een grote flatscreen tv niet. Combineer een lang weekend Bremen met een paar uurtjes in de luxe sauna van dit prachtige hotel. Het ontbijtbuffet wordt door de gasten van dit hotel geroemd. De beroemde promenade de Schlachte ligt op slechts 500 meter lopen, hier kun je leuke restaurants en bars vinden. Parkeren bij het hotel is uitstekend geregeld in 2017 betaal je daar 6 euro voor.

Tip! Probeer een kamer te boeken op de hogere verdiepingen met uitzicht over de stad.

Meer informatie & Boeken


Ibis Styles hotel Altstadt Bremen

Bremen ibis goedkoop hotel

Dit Ibis hotel is recentelijk omgebouwd tot de styles collectie van de Ibis keten. Het hotel is een goede plek voor overnachten in Bremen.

Eerlijk is eerlijk dit hotel valt niet bij iedereen in de smaak. De kamers hebben een soort van Star Trek thema gekregen, de vloerbedekking in de kamers lijkt op het heelal en de designmeubels lijken op de stoelen uit de Starship Enterprise. Daarbij is er rijkelijk met ledverlichting gestrooid en dat geeft een aparte sfeer. 

Bij de kamerprijs is een eenvoudig ontbijt inbegrepen en voor een hotel praktisch in de binnenstad zijn de prijzen erg laag. Parkeren kan in één van de parkeergarages in de buurt.

Meer informatie & Boeken


Atlantic Grand hotel Bremen

Bremen luxe 5 sterren hotel Atlantic Grand

Wij vinden het altijd moeilijk kiezen in Bremen, er zijn namelijk zoveel goede hotels in de stad te vinden, Het Atlantic Grand hotel krijgt van alle bezoekers toch wel het hoogste cijfer, gemiddeld krijgt dit hotel een 9,8 en dat zegt wel wat over het niveau van dit super-de-luxe hotel. 

De kamers zijn ruim en rijkelijk voorzien van voorzieningen zoals een grote flatscreen TV, een grote nette badkamer en een heerlijk bed. De locatie van het hotel in de binnenstad is ook perfect, de Bremer muzikanten liggen op loopafstand en dat betekend dus dat je in het centrum van de stad bent. Het ontbijt is ook hier weer uitstekend en goed verzorgd. Alleen wel aan de prijs met € 20,- per persoon per dag. Dat kan een stukje verderop bij de plaatselijke bakker.

Meer informatie & Boeken